Super Details
Asset 36@4x

Infiintare si experienta

Cu o poveste care incepe in anul 2010, dar si multa experienta anterioara, suntem un pilon solid in peisajul gastronomic al Romaniei, indeplinind rolul de importator si distribuitor national de produse alimentare de calitate superioara.

2
+
Produse in
portofoliu
10
+
Clienti in
portofoliu
10
+
Tone livrate
anual

Prin parteneriate extinse si cu o retea bine conectata, oferim o gama variata de produse, de la lactate si carne, pana la legume proaspete si produse semipreparate. Fiecare produs din portofoliul nostru este atent selectat pentru partenerii nostrii.

Cu o logistica eficienta eliberam partenerii de griji, facilitand fluxul lor de lucru si optimizand procesele, pentru o colaborare fara probleme.

Asset 36@4x

Selectionam atent si importam!

Calitate in fiecare gust

c280f931-6f89-4555-b5d3-a0671db8f215.jpg
7aeeafd7-325d-491f-bc25-b51ba678e2df.jpg

Traditie si experienta

Ne mandrim sa fim parte din afacerea dumneavostra, aducand produse de calitate, profesionalism si promtitudine. Fiecare client reprezinta oportunitatea de a fi de ajutor si de a ne dezvolta impreuna!
Asset 36@4x

Cui ne adresam?

Crestem impreuna si imbunatatim afacerile alimentare din Romania. Clientii nostri vin din categorii diverse, de la distribuitori nationali si/sau regionali din ramura de comert traditional, pana la distribuitori HoReCa, retele de magazine regionale, retele de supermarket-uri la nivel national sau fabrici de procesare si ambalare si colectivitati.

Pentru distribuitorii nationali si regionali din sfera comertului traditional, suntem sursa de incredere pentru alimente de calitate in cantitati mici si mari.

Retelele de magazine regionale si supermarket-urile la nivel national gasesc in noi un partener dedicat, oferindu-le o gama diversificata de produse proaspete si congelate.

În colaborare cu industria de procesare și ambalare, furnizăm materii prime, de la un bussines de incredere la altul.

Si nu in ultimul rand, pentru colectivitati, asiguram livrari eficiente și alimente de calitate pentru meniuri variate si sanatoase în institutii publice.

Alege calitatea si accesul usor la cele mai fine produse de top prin colaborarea cu noi

×